Prijsvraag: Win zegelkaart voor de Lidl VitaMini’s-actie

Paarse Lidl VitaMini knuffel Aukje met kaartje Aukje Aubergine er nog aan. Op een muurtafel met een stuk van de zegelkaart om voor een VitaMini te sparen.

De knuffels die ieder kind blij maken

Wil jij een volle zegelkaart winnen waarmee je bij Lidl gratis een VitaMini kunt ophalen voor je kind? Doe dan nu mee met deze Miss Happy Money prijsvraag.

In de post Gratis VitaMini’s van Lidl, heb jij deze kleurrijke actie al gespot?  las je al over de kleurrijke spaaractie van Lidl. De zegelactie van Lidl loopt nog maar een paar dagen. Ophalen van de VitaMini’s kan nog tot en met 11 maart a.s. lees ik op de website van Lidl.

Wat als jij je kaart net niet vol krijgt?

Lukt het je niet meer je kaart vol te krijgen? Spaar dan samen met iemand anders en verloot de kaart onder elkaar. Want als je allebei de helft van de zegeltjes hebt, heeft zo tenminste 1 kind er plezier van.

Of doe mee met deze prijsvraag

schattig klein ventje met een hoed op die hij over zijn ogen heeft getrokken en vasthoudt.

In de winkel merkte ik het vandaag. Een schattig jochie van een jaar of twee die zijn mama vroeg om een VitaMini. Nou ja, hij brabbelde iets wat er op leek. Zijn moeder had nog niet genoeg zegels. Wat keek hij beteuterd. Jammer dat ik mijn praktisch volle kaart thuis had liggen. Zo’n guitig ventje, die had de zegelkaart van mij gekregen.

Met de zegeltjes van vandaag erbij is mijn kaart vol

Toen bedacht ik, dat er vast wel een kind is waar een moeder bij hoort die mijn volle zegelkaart wil winnen. En dat het maar zo kan zijn, dat jij die moeder bent, die tante of gastouder.

Die een kind wil verrassen met een VitaMini naar keuze.

meisje van een jaar of vier in rode gebreide trui met rode broek typt letters in op de laptop. Ze wil meedoen aan de prijsvraag.

Want je kind zou zelf wel een motivatie in willen sturen voor de prijsvraag. Maar dan moet je al aardig kunnen typen. Dus misschien wil mama dat wel doen?

Maar even Lidl gemaild

Dit om te checken of  ik Miss Happy Money wel zo’n prijsvraag mag houden. En Yess! Het Lidl team gaat ermee akkoord en wenst me veel succes met deze prijsvraag. Super! En nu wens ik op mijn beurt jou veel succes met het meedoen.

Meedoen is makkelijk

Lidl zegelkaart voor de VitaMini's spaarzegelactie. Deze kaart is te winnen met de prijsvraag van Miss Happy Money.

Ik heb hier een volle zegelkaart die je kunt winnen. Wat moet je doen?

Deze prijsvraag loopt 1 week. Volgende week dinsdagavond kiest Miss Happy Money diegene met de meest originele reden tot winnaar. De zegelkaart wordt uiterlijk volgende week donderdag naar de winnaar toegestuurd.

Wat is je winkans?

Geen idee. Dat hangt af van je creativiteit en van het aantal deelnemers. Jammer voor mij, maar een gelukje voor jou: deze blog is nog maar kort in de lucht, dus minder mensen weten dit te vinden. En ben je de enige die reageert? Dan heb je de zegelkaart sowieso.

Welk kind ga jij blij maken?

Doe jij ook mee? Like en Share dit bericht en reageer hieronder om deel te nemen aan de prijsvraag.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *