Maak met dit Valentijnsdag-cadeau je droomwens waar

Rood hart gevuld met 3 roze bloemen met rechts daarvan de tekst Happy Valentine's Day tussen twee roze hartjes in. Tegen een achtergrond van licht roze hartjes. Valentijnsdag.

Yess, het is 14 februari, Valentijnsdag

Gezellig! Een dag vol liefde, aandacht, rozen. Van kaarten, kaarslicht, knuffels en chocola. En zelf al krijg je op deze Valentijnsdag van helemaal niemand iets, gun jezelf dan dit unieke cadeautje om je droomwens waar te maken.

De Ultieme Hartenwens Spaardoelversneller

cadeautje met gouden strik vastgehouden door de handen van een vrouw in een witte jurk. Slechts het middengedeelte van de vrouw is zichtbaar. Ze biedt het cadeautje aan. De Ultieme Hartenwens Spaardoelversneller.

Een cadeautje van Miss Happy Money, speciaal voor jou.

Hoe je het krijgt?

Simpel, je ontvangt het hier bij de wekelijkse update van Miss Happy Money.

Hier lees je meer over dit cadeautje.  Lees ook deze post over hoe je sparen super leuk maakt.

Stop met dromen, start met sparen

Welke dag is mooier dan Valentijnsdag om te starten met het waarmaken van je Ultieme Hartenwens?

twee vingers naast elkaar met daarop gezichtjes getekend. Het stelt een trouwpaar voor. Zij met getekende sluier, ij met getekende hoge hoed. Ze houden samen een rood hart vast. Valentijnsdag is een mooie dag om te gaan sparen voor je bruiloft.

Of dat nou een droomreis is, een nieuwe keuken of bijvoorbeeld een romantische bruiloft. Al kan het natuurlijk ook een compleet andere wens zijn. Jij bepaalt waarvoor je spaart.

Je kunt sparen samen met je geliefde of alleen. Stel het niet uit, want hoe eerder je start, hoe eerder jij je spaardoel bereikt.

Fijne Valentijnsdag!

Wat is jouw Ultieme Hartenwens Spaardoel? Laat het met weten in een reactie.

En like en share dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *